İşimiz, işinize yarayacak eğitimi vermek.

Toplulukları İkna Sanatı

Kategori
İletişim
Eğitmen
Ali Kirman

Eğitim Açıklaması


Hap Bilgisi

Hap Adı: Gruboikna

Ne İşe Yarar: İnsanın iş hayatı, politika ve profesyonel kariyerinde yükselirken gerek duyacağı bir numaralı anahtar olan gruplar önünde etkili konuşabilme becerisini kazandırır.

İçeriğindeki Etkin Maddeler: Hedef, tasarım, planlama, aktarım, iletişim, kontrol, hâkimiyet.

Uygunluğu: Bu eğitim kariyerinde başarılı olmak isteyen iş dünyasının her kademesindeki profesyoneller, eğitmenler, öğretmenler, öğretim görevlileri, politikacılar, sosyal hizmet kuruluşları görevlileri, ve bir grup önüne çıkarak konuşma yapmak zorunda olan herkesin kendisini geliştirebileceği bir eğitimdir.

Faydaları

Ali Kirman bu hap eğitiminde size, bugüne kadar yapmış olduğu binlerce sunumdan kazandığı deneyimlerin ışığında, bir grup önüne çıkıp konuşma veya sunum yapmanız gerektiğinde, gerekli hazırlıklardan başlayarak mesajlarınızı nasıl doğru hazırlayıp etkin aktarabileceğinizi, gerek duyacağınız ses tonu, tempo, beden dili, konu geçişleri gibi hayati aktarım tekniklerini ve sunumunuz boyunca dinleyicilerin ilgisini nasıl yüksek tutabileceğinizi açıklıyor.

Bu Hapımız Sayesinde:

  • Bir sunum ya da konuşma yapmanız gerektiğinde hedefinizi nasıl belirleyeceğinizi, sunumunuzu destekleyen görsel yardımcıları nasıl doğru belirleyip hazırlamanız gerektiğini ve bunların etkin kullanım yöntemlerini öğreneceksiniz. 
  • En sık karşılaşılan heyecanlanma sorunun nasıl çözebileceğinizi göreceksiniz.
  • Sunum ya da konuşmanız süresince görsel ve işitsel etkinliği nasıl ve hangi yöntemlerle sağlayabileceğinizi öğreneceksiniz.
  • Sahneyi etkin kullanarak dinleyicilerle iletişimi nasıl canlı tutabileceğinizi öğreneceksiniz.
  • Konuşmacıların kâbusu olan sorular ve yanıtlar bölümünde gelen her türlü soruya karşı durumu kendi lehinize çevirme tekniklerine hâkim olacaksınız.

Yazar Hakkında

  • Ali Kirman

    Orta öğrenimimi TED Ankara Koleji ve İngiliz Erkek Lisesi (EHSB)'de, yüksek öğrenimimi İngiltere'de, University of The West of England (UWE)'de ekonomi dalında B.A Economics derecesi alarak tamamladım. Özel sektörde kariyerimde ilerlerken babamın tavsiyesi ve ricasıyla 1991 yılında eğitim sektörüne geçiş yaptım. Bir dönem sonra eğitim sektöründe mutlu ve verimli olduğumu görünce tamamen çalışmalarımı bu yönde geliştirdim. Kısa süre içerisinde dünyanın sayılı şirketleri eğitim programlarıma ve konferanslarıma katılmaya başladılar ve halen katılmayı sürdürmektedirler. Bunlar içinde Coca Cola, Mc. Donalds, SMC, 3M, HP, Türk Telekom, Cisco, Daikin, BP vb. gibi daha birçok yerli ve global şirketi sayabiliriz. Ülkeme bilgi ve birikimlerimi paylaştığım üç kitap hediye ettim. Spor her zaman yaşamımın bir parçası olmuştur. Kendimi geliştirmeye çalışırken ruhumu görsel ve yazılı sanat yoluyla beslemeye özen göstermekteyim. Son yıllarda bilimsel temelli eğitimler veriyor ve insanbilim üzerine çalışmalar yapıyorum.