Dijital Çağda İllüzyonel Pazarlama
Eğitim Açıklaması
Hap Bilgisi
Hap Adı: İllüzyoner
Ne İşe Yarar: Kullanıcıların dikkatini çekmenin zorlaştığı ve bilinçdışının egemen olduğu iş ortamında, kullanıcıların otomatik olarak dikkatini çekecek bir deneyim yaratır.
İçeriğindeki Etkin Maddeler: Hikayeleştirme öğeleri, kullanıcı deneyimi tasarımı, az miktarda oyunlaştırma gibi konuları içerir.
Uygunluğu: Modern pazarlama dünyasında kullanıcılarda arzu edilen davranış kalıplarını geliştirmeyi hedefleyen tüm pazarlama yöneticilerine uygundur.
Faydaları
Dr. Adnan Veysel Ertemel, bu Hap Eğitim ile sizlere davranışsal iktisadın son yıllardaki yükselişine atıf yaparak bilinçdışının egemenliğinden hareketle geliştirilen yeni pazarlama stratejilerini paylaşacak.
Hikayeleştirme, kullanıcı deneyimi tasarımı ve oyunlaştırma tekniklerinin hangi sırayla ve ne şekilde kullanılacağını uygulamalı olarak, örnekler üzerinden anlatacak.
Bu hapımız sayesinde:
- En güncel pazarlama stratejileri ve pazarlama 3.0 kavramı konusunda derinlemesine bilgi sahibi olacaksınız.
- Hikayeleştirmeyi hem stratejik marka yönetimi boyutunda hem de taktiksel boyutta öğreneceksiniz.
- Kullanıcıların kendini akış içinde bulacakları etkin bir kullanıcı deneyimi tasarlamayı öğreneceksiniz.
- Oyunlardaki mekanikleri kullanarak iş dünyasının problemlerinin nasıl çözüleceğini uygulamalı olarak göreceksiniz.
“İllüzyonel teknikler, son yıllarda pazarlamada sıklıkla baş vurulan ve tümü bilinç dışına yönelik, farklı disiplinlerden gelen hikâyeleştirme, oyunlaştırma ve kullanıcı deneyimi tasarımı tekniklerinin nasıl kullanılacağını bir reçete niteliğinde sunuyor…”
Veysel Ertemel
Eğitim Bilgileri
- Hap Adı: İllüzyoner
- Kullanım Şekli: Sanal Sınıfta Canlı Online
- Doz: 2 Saat
- Eğitim Dili: Türkçe
- Kontenjan: 15
- Katılım Belgesi: Var
Yazar Hakkında
Adnan Veysel Ertemel
Dr. Adnan Veysel Ertemel, Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi'nde Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi (ETM) konusunda aldı. 2002 yılında Telenity Europe’da Lokasyon Bazlı Hizmetler bölümünden sorumlu olarak göreve başladı. 2003 yılında Türkiye’deki ilk sertifikalı girişimcilik programı Sabancı Üniversitesi Girişimci Geliştirme Programına kabul edildi. Programı tamamladıktan sonra kendi şirketi Persona’yı kurdu. 9 yıllık girişimcilik serüveninde, GSM sektöründeki birçok şirkette hayata geçirilen çeşitli boyutlarda yenilikçi mobil projelere imza attı. 2010 yılında 2011 yılından beri Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Dijital Pazarlama, Teknoloji Girişimciliği, İş Modeli İnovasyonu, Yalın Girişim ve Oyunlaştırma konularında dersler vermektedir. Aynı zamanda dijital ürün yönetiminde son yıllarda öne çıkan Silikon Vadisi yaklaşımı ve satış tüneli optimizasyonu konusunda mentörlük ve eğitmenlik yapmaktadır. Ayrıca CDOWorld (Chief Digital Officer) oluşumunun bir parçası olan CDOTurkey ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İstanbul Genç Girişimciler Kurulu yönetiminde görev almaktadır. Dijital Çağda İllüzyonel Pazarlama kitabının yazarıdır.